Danmark – Belgien 1-2 – UEFA EURO 2020

119,00 kr.279,00 kr.

UEFA EURO 2020
Danmark – Belgien 1-2

Danmark fik bestemt en drømmestart i kampen mod Belgien, da Yussuf Poulsen efter 2 minutter bankede bolden i kassen til 1-0!
Efter 10 minutter blev kampen afbrudt og så rejste alle fans, spillerne og folk hjemme i stuerne sig og klappede i 1 minut til ære for Christian Eriksen.

Danmark ender desværre med at tabe kampen mod Belgien 2-1…

I 2021 markerer UEFA 60-året for den første EM-slutrunde ved at give 11 forskellige byer i hele Europa værtskab for begivenhederne. Danmark er for første gang blevet valgt som et af værtslandene ved en EM-slutrunde. København skal være vært for fire kampe i Parken i København.

Europamesterskabet skulle oprindeligt være afholdt i sommeren 2020, men grundet Coronaviruspandemien er mesterskabet udskudt til 2021.

Danmark fik bestemt en drømmestart i kampen mod Belgien, da Yussuf Poulsen efter 2 minutter bankede bolden i kassen til 1-0!

Hele kampen blev efter 10 minutter afbrudt, da historiske og rørende scener udspillede sig i Parken og resten af Danmark.
Dommeren føjtede kampen på pause, og så rejste hele stadionet, begge holds spillere og folk hjemme i stuerne sig og klappede i 1 minut til ære for Christian Eriksen.

Danmark ender desværre med at tabe kampen mod Belgien 2-1...

I 2021 markerer UEFA 60-året for den første EM-slutrunde ved at  give 11 forskellige byer i hele Europa værtskab for begivenhederne. Danmark er for første gang blevet valgt som et af værtslandene ved en EM-slutrunde. København skal være vært for fire kampe i Parken i København

Europamesterskabet skulle oprindeligt være afholdt i sommeren 2020, men grundet Coronaviruspandemien er mesterskabet udskudt til 2021.

EM i fodbold er en stor sportsbegivenhed. Den store opmærksomhed omkring UEFA EURO 2020 skal promovere Danmark og fodbold i fællesskab med vores 11 medværter og UEFA. Fodbold kan bygge bro på tværs af forskelligheder og skabe unikke fællesskabsfølelser.

EM i 2020 er 60 års jubilæet for det første EM i 1960, som blev vundet af Sovjetunionen med 2-1 over det tidligere Jugoslavien og EM 2020 er 16’ EM i rækken.
Portugal er forsvarende mestre da de ved EM 2016 i Frankrig besejrede værtsnationen med 1-0. Spanien og Tyskland har hver vundet EM tre gange, der efter følger Frankrig med to europamesterskaber og en række lande med ét, deriblandt naturligvis Danmark med sejren i 1992.

Yderligere information

Plakatstørrelse

, , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.