Udsigt over Christianshavn Plakat | Det Gamle København

119,00 kr.279,00 kr.

Flot og stilrent billede af Udsigt over Christianshavn.

Plakaten er en del af vores plakat serie: Billeder af Det Gamle København. Det er en samling udelukkende med gamle unikke billeder af vores kære København. Billedet er taget omkring år 1909 af fotograf Ernst Nyrop Larsen.

Plakat af Udsigt over Christianshavn fra vores plakat serie: Billeder af Det Gamle København.

Flot og stilrent billede af Udsigten over Christianshavn. Billedet er taget i år 1909 af fotograf Ernst Nyrop Larsen. Plakaten er en del af vores plakat serie: Billeder af Det Gamle København. Det er en samling udelukkende med gamle unikke billeder af vores kære København.

Se alle vores plakater af det gamle København.

Christianshavn blev anlagt som en fæstningsby under Christian den IV i 1618 og årerne fremefter. Kanaler, gader og torv blev efter inspiration fra Holland, etableret med en symmetrisk byplan omgivet af volde og bastioner.
Efter krigen mod England mistede Danmark i 1807 orlogsflåden, hvorefter Christianshavn blev et af de fattigste områder i København. Igennem 300 år havde den danske flåde hjemsted på de fem kunstig øer, der udgør Holmen.

I starten af 1900 tallet var der et utal af store og små - især små butikker på Christianshavn, og det gav et særligt liv i gaderne

Datering: 1909
Sted: Christianshavn
Fotograf: Ernst Nyrop Larsen
Arkiv: Københavns Museum

Yderligere information

Plakatstørrelse

, , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.